Tromsø Skyrace - Hamperokken

Deltager ved Tromsø Skyrace igen i år!

av Kenn Løkkegaard

Jeg deltager ved Tromsø Skyrace igen i år! Jeg har i de sidste uger prøvet at planlægge mit 2016 løbeår, men har været noget af en udfordring når alle min deltagelser skal finansieres udefra. Det sætter derfor krav til at jeg finder sponsorer, som har lyst til at «spytte» penge i mig. Jeg arbejder stadig på at finde sponsorer til Tromsø Skyrace, men da tilmeldingen til løbet åbnede i dag kl.12, og alle pladserne sidste år blev taget efter kun 10 min, så havde jeg ikke noget valg andet end at købe mig en plads i løbet.

Sidste års deltagelse var et minde for livet, og Tromsø Skyrace er virkelig et eventyr for alle trail- og skyrunners. Distancen er 45 km. og har 4400 højdemtre. Sidste år løb jeg den på 11t.27min i mildest talt elendigt vejr, og har i år tænkt mig at smadre tiden og sigter efter tid under 11 timer, prøver at komme helt ned på 10t.30min.

Hvis du vil læse eller genlæse min deltagelse ved Tromsø Skyrace sidste år, så klik her.

Så snart jeg er flyttet ind i vores nye hus, så starter den intensive træning op mod Tromsø Skyrace. Udover Tromsø Skyrace, så har jeg igen år også Lofoten High5 med i mit program for 2016.

You may also like

Skriv en kommentar