Hjem Fjelløp Interval løp på toppen av Hallartinden

Interval løp på toppen av Hallartinden

av Kenn Løkkegaard
Interval løp i snøen på Hallartinden

I dag var jeg på Hallartinden og løp interval opp og ned av toppen i den lette snø. Det var utrolig artig, en befriende følelse bare å gi den gas og få pulsen helt opp på max.

Test av Snowcross CS fra Salomon

Det var også min første fjelltur med mine nye Snowcross sko fra Salomon. Var utrolig spent på å teste de ut. Det som er så bra med de er at de har pigge under skoen i Contragrip-sålen, hvilket gjør at du får et godt og sikkert greb på våte, snødekte og isete underlag.  I tillegg «går de opp» og sitter tett rundt anklen, hvilket gjør at du ikke får inn snø og is i skoen, så du slipper knaggsår eller eller annet ubehag i vinterføret. Det er noe jeg har vært utrolig plaget med ved andre sko de siste to vinter sesonger.

Snowcrossen kommer med Quicklace systemet, hvilket jeg elsker, og lukkes ved hjelp av glidelås over vristen så den sitter helt tett til foten.

Test av Snowcross sko fra Salomon.

4 Test av Snowcross sko fra Salomon.

Interval løp

På toppen av Hallartinden brukte jeg tiden på å nyte utsiken naturligvis, men også på å løpe interval opp og ned i snøen. Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, så bruker jeg denne tid på året på å komme tilbake i toppform etter 2 måneder i treningssenter hvor jeg har «bygget på» med høy belastning. Nå begynner treningen, eller overgangen an jeg vist si, på å bli «løpefit» igjen.

Det var så utrolig artig å løpe opp og ned i snøen! Jeg falt da også et par ganger på vei ned, men gjorde ingenting da det jo er snø jeg lander i. Det som var så perferkt var, at jeg kunne løpe i lett snø til anklene/kneene på vei ned, og på is/snø på vei opp igjen, hvor Snowcross skoen virkelig fikk lov å gjøre sitt jobb, til perfeksjon selvfølgelig.

En flott tur med masser av smil og høy puls i fantastiske omgivelser.

Sol refleksjon i mitt Spartan Ultra klokke fra Suunto.

Sol refleksjon i mitt Spartan Ultra klokke fra Suunto.

Stien opp til toppen av Hallartinden.

Stien opp til toppen av Hallartinden.

You may also like

Skriv en kommentar