Jul i Danmark

av Kenn Løkkegaard

I år ble julen holdt i Danmark. Det er 3 år siden sist jeg har vært Danmark og feiret jul med familien. Det var et gledelig gjensyn, hvor det ene julemåltid etter det annet ble avholdt til den store gullmedalje. Især den danske julemat med «flæskesteg» var savnet! Inn imellom alle de herlige måltider og familiesammenkomster, ble det også tid til å løpe et par turer i det naturskjønne område Hedeland. Jeg blir rastløs hvis jeg ikke er fysisk aktiv i hverdagen, så det å komme seg litt ut og få rørt på seg i julefeiringen var utrolig deilig.

Team Tailwind DK og Kenn Løkkegaard

Gutterne fra Team Tailwind DK

I sommers siste år ble jeg kjent med 4 trail glade gutter, Team Tailwind DK, som helt tilfeldig også bor i nærheten av Hedeland. Det kunne ikke ha vært mer perfekt!

I forbindelse med juleferien i Danmark, fikk vi alle heldigvis tid til å ses en av dagene, til en felles løpetur i de litt gjørmete stier i Hedeland. I en forveien stram tidsplan, så måtte jeg dessverre gå litt før tid, så jeg løp 8 km. innen jeg møttes med de andre.

Jeg hadde tatt med mitt GoPro Hero7 kamera og Karma Grip med gimball, for å ta litt «lekker» og smooth video underveis på turen. Resultatet av dette ser dere i videoen øverst i innlegget.

Det var utrolig hyggelig og se de danske gutter igjen, og det ble naturligvis snakket en masse «trail talk» underveis i sporet. Som alltid hadde gutterne fra Team Tailwind DK medbragt litt hjemmebrygget øl som avslutting på turen. Det fikk jeg dessverre ikke fornøyelsen av, men det sir litt om at disse gutter tar steget litt videre, når man snakker om det danske begrep «hygge».

You may also like

Skriv en kommentar