Windsor Great Park bro

Løbetur i Windsor Great Park – London

av Kenn Løkkegaard

Jeg er i øjeblikket på forretningsrejse i Egham lidt udenfor London, og bor på et utrolig flot hotel i ægte britisk stil. Hotellet ligger lige ved Windsor Great Park, en lækkerbisken for en trailløber. Så jeg var derfor tidligt oppe i morges for at indvie mit første trailløb i England, og det blev en rigtig flot én af slagsen. Jeg nåede kun ca. 1/3 rundt i parken, men det jeg fik set var utrolig smukt.

Jeg mødte en masse egern undervejs, hvilket fik mine tanker på mit hjemland Danmark, hvor vi også har masser af egern i naturen. Bjerge og bakkede terræn var der intet af, men til gengæld områder med kæmpe store træer, tror aldrig jeg har set træer med så tykke stammer før. Jeg løb rundt om diverse søer og kom også forbi et afspærret område, som var så smukt så smukt og med de fineste små stier som indbød til at blive løbet. Men desværre åbnede den del af parken først kl.10, hvilket var tidspunktet jeg måtte tilbage til hotellet på for at blive klar til dagens første møde kl.11.

Jeg havde egentlig pakket kameratasken med mit spejlrefleks og det hele ned i kufferten, men bestemte mig i sidste sekund for ikke at tage det med. Desværre glemte jeg alt om mit GoPro kamera som også lå i kameratasken, så det har jeg til stor irritation ikke med. Det vil sige at alle billederne er og bliver taget med min iPhone, hvilket er ret så udfordrende, da den ikke ligefrem er let at sætte nogle steder uden at tilte for- eller bagover. Men har alligevel formået at få nogle helt okay billeder fra turen.

Distance: 17,25 km.

Indgangen til Windsor Great Park

Indgangen til Windsor Great Park

Windsor Great Park mod slottet

Windsor Great Park mod slottet

Windsor Great Park solopgang

Windsor Great Park solopgang

Windsor Great Park

Windsor Great Park

Windsor Great Park bro

Windsor Great Park bro

Windsor Great Park balance træning

Windsor Great Park balance træning

Windsor Great Park off track

Windsor Great Park off track

Windsor Great Park

Windsor Great Park

Sjovt udformet træ

Sjovt udformet træ

Windsor Great Park træer

Windsor Great Park træer

Windsor Great Park

Windsor Great Park

Windsor Great Park

Windsor Great Park

Windsor Great Park sø ænder

Ænderne hygger i Windsor Great Park

Windsor Great Park sø

Windsor Great Park sø

Mudret sko og ben efter dagens løbetur

Mudret sko og ben efter dagens løbetur

Mudret sko og ben

Mudret sko og ben efter dagens løbetur

Savill Court Hotel

Savill Court Hotel

You may also like

1 Kommentar

Treningsmammy januar 27, 2016 - 11:41 am

Hei da var jeg her på bloggen din Utrolig mange flotte bilder du legger ut! Så gøy å få litt trening også i London da
Ser ut som formen er på topp, og at selvdisiplinen er med på turen. Jeg hadde nok drevet med litt mixa inn shopping/ kondistrening også med løpe fra butikk til butikk, og styrketrening = bære handleposer hahaha
Kos deg masse ! Husk å nyte London også da

Svar

Skriv en kommentar