Teknisk trening på fjellrygg.

Mislykket forsøk pga. lave skyer

av Kenn Løkkegaard

I år har jeg løpet mye i fjell området ved Lamlitinden og Teigvatnet, da jeg synes det er utrolig vakkert her. Jeg har lenge gjerne villet prøve å løpe på fjellryggene hele veien rundt om Teigvatnet, Jordvatnet og Øvrevatnet inne i dalen, med start og slutt ved kafeen/galleriet Uvær. Her vil jeg komme meg over Finnsæterkollen, Lamlitinden, Nonstinden, Kliftra og til slutt løpe ned av Teigheia.

Siste helg (lørdag) ville jeg så gjøre et forsøk, men det mislykkes dessverre pga. for lave skyer og dårlig sikte. Jeg var kjempeirritert over det, da vær prognosene denne morgen ellers viste fint vær. Søndag var det lovet ennå dårligere vær, så min eneste sjanse var lørdag morgen.

Etter å ha nådd toppen Lamlitinden prøvde å få det beste ut av det, og løp rundt nede i 400-500 meters høydene, hvor det var fint sikte. Jeg kom meg ut på litt andre områder hvor jeg ikke hadde vært før, men var nå ikke helt det jeg hadde satt nesen opp etter. Jeg må prøve å gjøre et nytt forsøk igjen, når muligheten byr seg.

Fjellruten som det endte med.

Fjellruten som det endte med.

Måtte løpe i 400-500 meters høydene, hvor det ennå var god sikte.

Måtte løpe i 400-500 meters høydene, hvor det ennå var god sikte.

I Salomon S-lab klær fra topp til tå.

I Salomon S-lab klær fra topp til tå.

You may also like

Skriv en kommentar