Anders filmer fra Dalbotntinden

Overvældende! Stor respons på min film!

av Kenn Løkkegaard

Fredag sidste uge lancerede jeg kortfilmen «VESTERÅLEN – NORWAY» på de sociale medier, som min gode ven Anders (ahoej) har produceret efter 3 hårde dage sammen i bjergene tilbage i september måned 2015. Op til lanceringsdagen havde jeg lagt ud lidt teasers, så folk kunne få en lille smagprøve på hvad der ventede dem. Filmen har været 4 måneder undervejs siden optagelserne, så jeg var meget spændt på at se responsen, om folk kunne lide den eller ej, fordi filmen betyder så utrolig meget for mig.

Hvis ikke allerede har set filmen, så kan den ses her: «VESTERÅLEN – NORWAY».

Jeg ville lave filmen for at sætte fokus på det smukke naturområde vi har i Vesterålen, på sporten trailløb og min lidenskab for at dyrke den til fulde. Da jeg lagde filmen ud ved frokosttid i fredags kriblede det i maven, for jeg følte det var min lille «baby» som blev sendt ud i verden.

Da vi nåede ud på eftermiddagen, tidlig aften, så blev jeg mildest talt overvældet over den enorme respons jeg havde fået. Alle de folk som havde kommenterede og «liket» indlægget, og ikke mindst delt videoen! Havde fået så meget positiv respons, at jeg blev lidt rørt faktisk. Jeg var også lidt spændt på at se, hvor mange personer videoen ville nå ud til, da jeg i denne omgang ikke havde lagt den ud som en Facebook video, men derimod en Vimeo video for at brugerne skulle have mulighed for at se filmen i 4K kvalitet. Statistisk set bliver en Facebook video set flere gange end videoer fra YouTube eller Vimeo, men ville ikke gå på kompromis med billedkvaliteten, når nu vi havde skudt alt i 4K.

Indlægget jeg lagde ud på Facebook nåede næsten 30.000 personer, og blev delt 25-30 gange + mange delte selve videoen (ikke indlægget med videoen), så jeg er udover tilfreds med resultatet. På Twitter, Instagram og bloggen har der også været forholdsvis stor respons. Blev også interviewet af VOL i forbindelse med videoen, som du kan læse om her. Mit mål med filmen var som sagt at sætte fokus på Vesterålen og sporten trailløb. Derudover vil jeg også bruge videoen til at søge sponsorer, for at realisere min drøm om at jeg rejse rundt i Norge og deltage ved diverse fjeldløb på ultra distancen. Min kærlighed til sporten og nydelsen ved at løbe i fjeldene håber jeg kommer frem i videoen, for sikke nogle oplevelser det har givet. Det er ren livsglæde for mig, og føler en lykkerus når jeg er oppe i højderne. Så snart jeg kommer hjem er jeg allerede igang med at planlægge næste tur, og ser efter hvornår der igen er et hul i programmet for at trække 2-3 timer ud af den hektiske hverdag.

Tusind, tusind tak for alle de fine kommentarer I har givet mig på filmen. Jeg kan allerede nu afsløre at jeg og Anders allerede nu snakker om at lave en opfølger på filmen til næste sommer. Det kan være der allerede kommer lidt lækkert inden da fra alt det materiale vi sidder igen med i forbindelse med filmoptagelserne. Vi har masser af slowmotion optagelser og håndholdte løbesekvenser som ikke kom med i den endelig film, og det ville være en skam hvis ikke det blev brugt.

You may also like

Skriv en kommentar