Hjem Fjelltur Restitusjons tur på fjellet

Restitusjons tur på fjellet

av Kenn Løkkegaard
Restitusjonstur på fjellet i høyt humør.

Etter gårsdagens trening opp og ned Storheia 3 ganger, tok jeg det jeg kalder en restitusjons tur på fjellet. Det vil si en fjelltur i stille og rolig tempo. Nesten så langsomt at det blir helt uvanlig for meg. Men slike turer er også deilige innimellom. Så får jeg mere tid til å snakke med folk, som også har tatt seg en tur på fjellet.

Fjelltur – en nasjonalsport i Norge

Jeg synes det er viktig å hilse og snakke med de folk som også ferdes på fjellet. Vandretur på fjellet er jo nesten en nasjonalsport her i Norge, ja vil si det er en kultur. Så et program på tv for ikke så lenge siden, hvor det ble sagt av 8 ut av 10 nordmenn går tur på fjellet, så det er mange!

Og litt overraskende møter jeg mange eldre folk, tett på pensjonsalderen, når jeg er ute å gå på fjellet. Utrolig hvilken form og kondisjon noen av disse «eldre» folk har. Er dypt imponert!

Hvis jeg også kan være i like så god form som de jeg møter på turene, når jeg kommer i den alders, så er jeg kjempe fornøyd!

På fjellet i rolig tempo - Storheia

You may also like

Skriv en kommentar