Hjem Fjelløp Swedemount Magazine og katalog 2016-2017 er kommet!

Swedemount Magazine og katalog 2016-2017 er kommet!

av Kenn Løkkegaard
Swedemount katalog 2016-2017

Så er Swedemount Magazine og deres katalog 2016-2017 endelig blitt trykkt og kommet ut i butikkene og lagt på nettet. Er til min store overraskelse kommet på forsiden av kataloget! Fotograferingen var for ca. 1 måned siden, og har lenge vært spent på å se resultatet.

Synes resultatet er blitt kjempebra! Er så moro å se bildene på meg, min kone og datter i kataloget, og det ses at vi hadde noen herlige dager under fotograferingen. At jeg kom på forsiden av katalogen hadde jeg ikke forventet, så var en utrolig positiv overraskelse.

Kataloget kan ses her.

Swedemount Magazine – portrett

Portrettet av meg i deres store årlige Magazine, er nok det jeg har sett allermest frem til. Var en unik sjanse for å promovere meg selv som den pasjonerte fjelløper jeg er, men også sporten og ikke minst vakre Vesterålen. Bildene ble utrolig bra, og al credit til Benny Ottosson som har tatt alle bildene. En utrolig dygtig og hyggelig fotograf!

Selvom kanskje artikkelen er litt kort, så har de fått skrevet noen fine ord om Vesterålen og min pasjon. Føler meg utrolig heldig at jeg fikk denne unikke sjanse for å promovere fjelløp og Vesterålen i et så stort Magazine, som blir sett av så mange folk. Det er jeg meget takknemlig for.

Swedemount Magazine 2016 kan ses her.

Swedemount Magazine 2016 side 1

Side 1 og 2 – Swedemount Magazine 2016 – portrett

Swedemount Magazine 2016 - portrett

Side 3 og 4 – Swedemount Magazine 2016 – portrett

 

Behagelige og kule klær!

Så kan jeg heller ikke unngå å fremheve de utrolige behagelige og kule løpeklær fra Swedemount, som jeg hadde på meg under fotograferingen. Det var virkelig lekkert å løpe i! Så hvis du trenger nytt løpeklær, om det er til en løpetur langs veien, på tredemøllen, i skogen, eller på fjellet (som jeg), så skal du ta og prøve klærne fra Swedemount! Og det er ikke kun løpeklær de selger. De har masser av annet outwear, som passer perfekt til andre typer ute aktiviteter enn terreng- og fjelløp.

Se hele sortimentet fra Swedemount i webshoppen på sportshopen.no/.

You may also like

Skriv en kommentar