Home Blogg Tilbake til tastene igjen!

Tilbake til tastene igjen!

by Kenn Løkkegaard
Kenn på Ol-Hansatinden på Langøya

Så er jeg tilbake på bloggen etter en lang pause. Det har skjedd så mye siden mitt siste innlegg tilbake i mai i fjor. Har så mye å skrive om, både opp- og nedturer.  Grunnen til at det plutselig ble stopp på bloggen var på grunn av for lite tid i hverdagen, og at jeg derfor valgte å prioritere de sosiale medier høyere enn bloggen. De sosiale medier er en fantastisk kanal til å dele mine opplevelser og eventyrer på en raskere måte, men har til tider følt at jeg har hatt mere på hjertet, mere å fortelle, men har følt at det ikke var «plass» til det på eksempelvis Instagram og Facebook.

Kun 24 timer i døgnet

Jeg elsker å dele mine opplevelser med dere, og vise frem den vakre norske natur når jeg løper gjennom fjellanskapet. Det er dog en stor utfordring å finne tid i hverdagen til å sette meg ned og skrive om mine fjellturer i en mere uddypende versjon, når jobb, familieliv, trening og alle de andre daglige gjøremål må passes. Døgnet har dessverre kun 24 timer, men hvor ville jeg ønske det tall var 30.

Dere kan forvente

Nå er jeg så tilbake med masser av opplevelser og erfaringer, som jeg ønsker å dele med dere i en mere deltajert og uddypende form. Samtidig ønsker jeg også å skrive om mine her-og-nå fjellturer nå og fremover, og ikke kun om de opplevelser jeg hadde i 2017.

Dere kan derfor forvente å lese om noen av de største opplevelser jeg har hatt siden mai i fjor, og litt up-to-date fjell opplevelser og mitt styrketreningsprogram som også må passes ved siden av for å bli ennå sterkere fjelløper.

Hvor mange innlegg det blir i uken er vanskelig å si, men vil prøve å skrive 1-2 innlegg i uken. Kanskje det blir flere, det vil tiden vise. Jeg er dog utrolig glad for å være tilbake, og kan ikke vente med å skrive om de mange opplevelser og planer jeg har fremover.

You may also like

Leave a Comment