Vårstemning på Blåheia 766 moh.

av Kenn Løkkegaard

I løpet av vintersesongen, som er lavsesong for meg, vil jeg som tidligere nevnt dele bilder og video fra mine fjellturer i 2018. Opplevelser og fjellturer jeg dessverre ikke har kunnet finne tid til at legge ut her på bloggen.

Her er en kort video tilbake fra mai måned, hvor jeg tok turen til Blåheia 766 moh. Det som er så fantastisk med nettopp denne tid av året er, at man oftest løper rundt i vårstemning med behagelige temperaturer i 4-500 meters høyden og grønne områder. Men beveger man seg høyere opp, så finner man som oftest snø og hvite toppe, ja man beveger seg tilbake til vintertiden og skisesongen.

Det var også tilfellet på denne fjelltur, hvor jeg ble møtt med kulde og snø på toppen, og varme og snøfrie stier lengre nede av fjellet.

You may also like

Skriv en kommentar