Hjem Hedeland Varm fornøjelse i Danmark

Varm fornøjelse i Danmark

av Kenn Løkkegaard
Hedeland-trailløb-2

Jeg er netop vendt hjem efter en uges ferie i Danmark sammen med familien. Det var en utrolig varm fornøjelse med temperaturer over de 30 grader. Under ferien blev det til en enkel løbetur på 20,5 km. i Hedeland om eftermiddagen i stegende hede. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg manglede lidt højdemetre og mere bakkede terræn for at blive udfordret for alvor, så jeg lavede lidt interval op og ned ad skibakken. Det blev dog hurtigt kedeligt og jeg fortsatte derfor videre rundt i Hedeland.

Jeg havde også lagt løberuten forbi Hedelands powerfitness, som består af forskellige fysiske forhindringer på en kortere strækning, hvor man får brugt hele kroppen. Det var lige mig!

Næsten halvvejs igennem fandt jeg nogle helt fantastiske små snævre naturstier, med højt græs på begge sider, det var fedt! Fik helt følelsen af at løbe i vildmarken. Lidt over halvvejs stoppede jeg op ved en mindre sø, hvor jeg kastede koldt vand i hovedet, det var jo næsten umenneskelig varmt! Jeg var millimeter fra at hoppe i søen og tage en svømmetur, men tiden var knap og jeg fortsatte. Med 4-5 km. igen kom jeg forbi Amfiteateret og med 2-3 km. igen løb jeg igennem «vinmarkerne».

Da jeg kom «hjem», var jeg øm i både hoften og lysken. Underlaget var tørt og en del hårdere end det jeg er vant til fra Nord-Norge, som har et vådere og blødere underlag. På den anden side var det fedt endelig at løbe i et varmere klima, få tempoet op og prøve kræfter med et tørt og hårdere underlag for at teste kroppen.

Nu er det tilbage til Nord-Norge og højderne, de er savnet! Tromsø Skyrace er lige rundt om hjørnet!

Hedeland-trailløb-powerfitness-1Hedeland-trailløb-powerfitness-2Hedeland-trailløb-powerfitness-3Hedeland-trailløb-skibakke-2Hedeland-trailløb-skibakkeHedeland-trailløb-2Hedeland-trailløbHedeland-trailløb-søHedeland-trailløb-sø-2

Hedeland-trailløb-højdeprofil Hedeland-trailløb-rute

You may also like