Mens jeg venter - på Bøblåheia

Ventetiden er grusom!

av Kenn Løkkegaard

Januar måned er ikke helt gået efter planen, og det er indtil videre kun blevet til én fjelltur. Planen var at flytte ind i det nye hus i starten af januar måned, men pga. forsinkelser på leverancer osv., så er det blevet udskudt til starten af februar. Derudover skal jeg til London i næste uge mandag til fredag på business rejse med arbejdet, hvilket gør at vi mister 4-5 dage til at flytte ind. SNak om dårlig timing! Det betyder også at jeg hver aften i øjeblikket er nede i huset, og gør diverse praktiske ting for at blive klar til at flytte ind.

Så har det også i den senere tid været ned mod -15 grader, hvilket har sat sine begrænsninger til at tage fjeldturer. Jeg har derfor ikke fået den mest ideelle start på året med tanke på at komme i mit livs løbeform. Jeg har dog fået flettet ind nogle ture i det lokale træningscenter, hvor det er blevet til nogle løbeture på løbebåndet med høj intensitet og incline (5-15% stigning). Men tro mig, det er ikke det jeg helst vil, jeg vil helst være ude i naturen og nyde det smukke landskab mens jeg løber i de snebelagte fjelde. Nu er solen også kommet tilbage over horisontlinjen og det giver de smukkeste farver på himlen både tidligt og sent på eftermiddagen, det er helt magisk!

Jeg har kaldt overskriften af dette indlæg «Ventetiden er grusom», fordi jeg i øjeblikket bare går og venter på at huset bliver helt færdigt, så vi endelig kan flytte ind og komme på plads, så jeg igen kan få tid til at komme ud og gøre det jeg elsker allermest, nemlig løbe i fjeldene og komme på nye eventyr.

Møysalen 1262 moh.

Udsigten fra vores nye hus. Her ses Møysalen 1262 moh.

You may also like

Skriv en kommentar