Hjem Fjelløp Video: Jubelbakktinden 700 moh.

Video: Jubelbakktinden 700 moh.

av Kenn Løkkegaard

Her er en video fra min tur til Jubelbakktinden 700 moh. tilbake i uke 9. Været i Vesterålen har vært helt fantastisk de siste 2 måneder med minimalt med nedbør. Det har gikk helt perfekte forhold, når man (som jeg) ønsker å løpe på fjellet i stedet for å stå på ski i vinter perioden (det endrer seg snart).

Turen gikk til Jubelbakktinden

Den nærmest ikke eksisterende nedbør av snø, har dannet hardt snø og skare på fjellet. Det har gjort at jeg har kunne springe på fjellet uten trugere den siste måneds tid. Helt fantastisk!

Derfor planla jeg i første omgang en fjelltur til Breielvtinden 749 moh., som jeg måtte endre til «kun» å gå til Jubelbakktinden 700 moh. grunnet for lite tid til rådighet. Men! Selv om turen «kun» gikk til Jubelbakktinden, ble det en kjempebra opplevelse, som dere her kan se en liten video fra.

You may also like