Hjem Fjelløp Video: Småskaran – Hadseløya

Video: Småskaran – Hadseløya

av Kenn Løkkegaard

Video fra min fjelltur over «Hesteryggen» (Småskaran) på Hadseløya igår kveld etter kl.22. Jeg elsker stien her! Når jeg løper over Hesteryggen får jeg en perfekt kombinasjon av løp, klatring og balanse. Turen er utrolig luftig med dens smale sti i vakre omgivelser. En lekeplass for en terreng løper som meg, hvor jeg får brukt hele kroppen.

English

Video from my mountain run over «Horseback» (Småskaran) on Hadseløya yesterday evening after 10pm. I just love the trail here! When I’m running here I’m getting the perfect combination of running, climbing and balance. This route is very exposed with its narrow trail i beautiful surroundings. A playgound for a trailrunner like me where I’m using the whole body physically.

Enjoy!

You may also like

Skriv en kommentar