Home Fjelltur Video: Til Storheia i blæst, sne, slud og regn.

Video: Til Storheia i blæst, sne, slud og regn.

by Kenn Løkkegaard

Gårsdagens trening på fjellet Storheia 504 moh. var litt av en frisk opplevelse. Det blåste kraftig, snødde og regnet en masse. I starten av videoen er jeg på toppen av Storheia, hvoretter jeg løper ned til Tuva innen turen går helt ned og opp igjen for en runde til.

Livet som terreng- og fjelløper er ikke alltid en dans på roser. Ofte viser og deler folk bilder/video fra fjellturer, hvor solen skinner fra en skyfri himmel eller fra lett skyet dager.
Gårsdagens trening i fjellene er et godt eksempel på, hvordan det noen ganger er oppe i høydene. Møtte flere på vei opp mot fjelltoppen, som snudde pga. været, men for meg gir det bare et ekstra kick.

Planen var å springe opp og ned Storheia 2 ganger under treningsøkten på 2 timer. Dessverre kom jeg ikke helt opp til Storheia på 2. runde pga. forholdene. Det var simpelthen for mye snø. Vanligvis bruker jeg 25 min. til toppen, men igår brukte jeg ca. 50 min. til toppen på første runde og ca. 20 min. ned. Det var nesten helt umulig å løpe, og da jeg kom opp på fjellryggen (Tuva), kom det kraftig vind fra siden, som gjorde det vanskelig å puste og orientere seg.

Dog vil jeg si at jeg hadde en kjempeflott treningsøkt, som resulterte i 900 høydemeter. Det kunne merkes i benene resten av dagen etter jeg kom hjem.

Lenke til treningsøkt: http://www.movescount.com/da/moves/move148414486

You may also like

Leave a Comment