Hjem Trailløb Video: Stortind 1021 moh. i Vesterålen

Video: Stortind 1021 moh. i Vesterålen

av Kenn Løkkegaard

2015 har været et helt fantastisk år i bjergene i Nord-Norge fyldt med masser af oplevelser. Hvor 2015 handlede om at udforske bjerglandskabet på Hadseløya og Langøya i Vesterålen, så vil jeg i 2016 udforske bjergene på øen Hinnøya (Vesterålen). Hinnøya har et helt unikt bjerglandskab, som jeg glæder mig enormt meget til at prøve kræfter med. Det er især området inde i Raftsundet som tiltrækker mig.

Derudover vil jeg være med i diverse trail-, ultra- og fjeldløb hvis alt går efter planen, og så skal jeg gennemfører min tur fra Sandnes til Sortland over 18 bjergtoppe.

In English:
2015 has been an amazing year in the mountains in Northern Norway filled with great adventures. Whereas 2015 has been all about exploring Hadseløya and Langøya in Vesterålen, then 2016 will be all about exploring the island Hinnøya (still in Vesterålen). Can’t wait to climb new mountains, especially the ones in Raftsundet!

You may also like

Skriv en kommentar