Hjem Fjelløp Video: Utforsket fjellområdet bak Breielvtinden

Video: Utforsket fjellområdet bak Breielvtinden

av Kenn Løkkegaard

For 10 dager siden var jeg ute å løpe den siste lange tur på fjellet bak Breielvtinden, hvilket er litt vanskelig for meg å akseptere. Men sånn er det hvert år på denne tid av året, så det kommer ikke som nogen overraskelse.

Den siste lange fjelltur i sesongen er alltid noe ganske særlig og spesiell. Denne gang ble det faktisk litt følelsladet på toppen, da jeg sto å nødd utsikten. Det jeg ikke visste var, at det ikke ble den siste lange fjelltur i år allikevel. Så jippiii for meg, og for dere, flere bilder og video er på vei.

YouTube kanal

Det er også mulig å følge min YouTube kanal, hvor alle video også blir lagt ut. Det er ikke alltid at videoene jeg ligger ut på YouTube kommer inn på bloggen med det samme. Så hvis du vil se mine videoer så snart de legges ut, så er det lurt å følge meg på YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC7c9UXYqrrNLD9UPVsC8Ycg

English

10 days ago I was out on my last long run in the mountains this season, which for me is difficult to accept. Never the less, that is how it is every year at this time of year.
The last long run of the season is always very special, and this time I actually got a bit emotional when I took 5 minutes break to enjoy the view.

What I didn’t know was, it wasn’t going to be my last long run this year. Soooo jippiiiii to me, and more to come

You may also like

Skriv en kommentar