Test av GoPro Karma Grip

av Kenn Løkkegaard

I sommers kjøpte jeg nytt «leketøy», et GoPro Karma Grip, som er en håndholdt stabilisator som lar deg ta opp lekre opptak uten risting. Den passer både til GoPro Hero5 og Hero6. Du kan bruke håndtaket håndholdt, eller feste det til ryggsekken eller hjelmen din for kule opptak i førstepersonsperspektiv.

I mitt tilfelle har jeg primært tenkt å bruke håndtaket håndholdt. Kanskje feste det på ryggsekken for å variere litt. Selvom jeg fikk Karma Grip’en i sommers, har jeg ikke fått testet det så mye som jeg gjerne ville. Grunnen til det er, at jeg ikke har kunnet få plass til det i min 8- eller 12-liters løpevest, når jeg også skal ha med ekstra klær og annet kamera utstyr til turen. Har ikke fått kjøpt meg grip-vesken som passer til den, for å beskytte den. Med 8- og 12-liters vesten må jeg «mase» den ned i, for å få plass og så kan den lett bli ødelagt.

Test på Lamlitinden

Det er derfor kun blitt til 2 tests av GoPro Karma Grip. Den første test gjorde jeg i sommers på Hinnøya. Den andre testen gjorde jeg nå nettopp i helgen, da jeg tok turen til Lamlitinden 657 moh. på Hadseløya.

Været var helt i topp med solen lavt på himlen. Det ga et helt fantastisk lys fra solen under hele fjellturen. Dog var det en del vind på toppen, hvilket resulterte i at Karma Grip’en hadde problemer med å holde horisontlinjen rett. Under opptaket tiltet GoPro kameraet et par ganger, men bortsett fra det var videoen super smooth. Stabilisatoren er helt utrolig bra og gir virkelig lekre opptak.

I videoen ovenfor ser dere resultatet av mine test fra fjellryggen på Lamlitinden.

You may also like

Skriv en kommentar