Hjem Sponsor Ny sponsor: Tvedt Optikk på Sortland

Ny sponsor: Tvedt Optikk på Sortland

av Kenn Løkkegaard
Tvedt Optikk kontaktlinse Dailies Total 1

Det er med stor glede at jeg kan presentere Tvedt Optikk på Sortland som min nye sponsor og «støttepartner».

Når man som jeg er så pasjonert omkring fjelløping, så er det viktig at øynene har de beste arbeidsbetingelser! I en hverdag som småbarnsforeldre, med heltidsjobb, familietid og diverse gjøremål, så er det ikke mange timer igjen av døgnet.

For min del betyr det at jeg ofte står opp kl.4:30 om morgenen for å løpe på fjellet eller etter kl.21 på kvelden for å få tid til alt. Det kan bli ganske lange dager, hvor øynene lett kan bli trette og «irritert».

Tvedt Optikk og jeg har sammen funnet en 1-dags kontaktlinse, som passer helt perfekt etter mine behov. Jeg har testet Dailies Total (1) 1-dags kontaktlinse fra tidlig morgen til sen kveld i en lengre periode nå, uten å få irritasjoner eller opplevd at de tørrer ut på kveldstid.

Helt perfekt her i mørketiden, hvor kropp og sinn kan være litt mer trett enn vanlig.

Skriv en kommentar