Hjem Fjelløp Opp og ned Storheia 3 ganger!

Opp og ned Storheia 3 ganger!

av Kenn Løkkegaard
Jeg står med hånden i været på Storheia.

Noen ganger er det viktig å presse seg selv, og ikke kun «kose» seg på fjellet. Jeg har store ambisjoner og ikke minst forventninger til meg selv, det har jeg hvert år og de blir kun større og større med årene. Derfor er det viktig å ta et par fjellturer, hvor jeg virkelig får testet formen og fysikken.

Storheia med pumpende musikk i ørerne

Jeg skal i år delta ved Xreid Fjordruta og Stranda Fjord Trail Race, hvor Xreid allerede er nå her den 30. juni. Det gjør at jeg allerede nå må begynne å komme skikkelig i form. Derfor tok jeg i dag en av de fjellturer, hvor høydemetrene og høy puls var i fokus.

Jeg besluttet meg å gå/løpe Storheia 3 ganger, som ville gi ca. 1500 høydemeter og 15 km. i benene. Jeg valgte Storheia fordi det er en løypa jeg kjenner veldig bra, og så vet jeg at toppen er utrolig godt besøkt. Det gjør at selv når det er snø på fjellet, så er stien fin og «hard» hele veien opp, så jeg slipper for snø opp til knærne.

Til dagens trening valgte jeg at høre på musikk av den simple grunn, at det får kroppen ekstra opp i gear og så får det fokuset vekk fra smerten og syren i benene underveis.

Jeg gjennomførte 3 turer opp og ned Storheia på litt under 2,5 time, hvilket jeg var helt ok fornøyd med. Om sommeren kan dette gjøres vesentlig raskere, men tatt forholdene og vinterføret i betraktning, så var tiden helt ok.

Lenke til dagens workout (Movescount): http://www.movescount.com/da/moves/move151854855

Utsikt mot Hinnøya og Fiskebøl.Utsikt mot Stokmarknes og Langøya.

You may also like

Skriv en kommentar