Her er filmen «VESTERÅLEN – NORWAY»!

av Kenn Løkkegaard

Her er filmen «VESTERÅLEN – NORWAY» skudt i 4K, så skru op for kvaliteten for at få den bedste oplevelse!

Filmen er lavet fordi jeg havde et stort ønske om at vise jer hvor stor en kærlighed jeg har til trailløb og det at løbe i bjergene – selv på dage med dårligt vejr (som i filmen). For mig handler det om at udforske den fantastiske smukke natur vi er omgivet af, gå på opdagelse og komme ud på nye eventyr. Her kan jeg ikke tænke på et bedre sted at gøre det henne, end i Vesterålen i Nord-Norge. Her er bjergene perfekt for trailløb med et mere bakket terræn, som gør at de er lettere tilgængelige at færdes i.

Så vil jeg gerne give en stor tak til min gode ven Anders for at have produceret filmen. Han tomlede hele vejen op til mig fra Danmark og skød filmen. Ikke nok med det så måtte han også acceptere at være i bjergene i 3 dage med elendige vejrforhold, men det havde selvfølgelig også sin «charme». Vi kan le af det bagefter.

Og så til sidst en stor tak til Markedsbrygga Friluftsliv for at støtte op omkring filmen økonomisk.

Jeg håber I vil nyde filmen! Skriv gerne en kommentar om hvad I synes om filmen i bunden af indlægget, det vil jeg sætte stor pris 🙂

You may also like

Skriv en kommentar