Jeg skaper meg og kaster håndtegn på Sæterfjellet

Planen var Motinden 625 moh.

av Kenn Løkkegaard

Planen var å løpe til Motinden via Sæterfjellet igår kveld, men en SOS hjemmefra gjorde at jeg måtte vende om på Sæterfjellet. Kanskje det var lurt allikevel, for jeg var kommet avsted rett så sent på kvelden. Hadde jeg fulgt min plan, så var jeg sikkert først kommet hjem kl.1-2 om natten.

På vei ned fra Sæterfjellet møtte jeg min gode venn Espen, som var på vei opp og skulle videre til Motinden. Må innrømme at jeg var litt misunnelig, for været igår kveld var helt fantastisk. Lett skyet, solen høyt på himmelen og helt vindstille. Selv om jeg hadde satt nesen opp etter Motinden, så var løpeturen helt i topp.

Utsikt fra Sæterfjellet

Fokuserer på det positive

I stedet for å tenke på at jeg ikke kom meg til Motinden, så har jeg gjennom de siste 4 år som fjelløper lært ikke å la slike «bomturer» påvirke meg. Så fokuserer jeg i stedet på nuet og nyter turen jeg får til fulle. Uansett hva mine opprinnelige planer for en fjelltur er, så er jeg alltid forberedt på at jeg må endre planene underveis. Om det er pga. familiære årsaker, dårlig vær, dårlig form, tretthet eller annet, så er jeg alltid takknemlig for de fjellturer jeg får.

Igår kveld var ingen unntakelse. Jeg endret i stedet mitt fokus, ga den full gas ned fra toppen og konsentrert meg 100% om å få farten opp mitt nedløp, for det er noe jeg kan forbedre meg på og «hente» inn mye tid.

Lenke til gårsdagens workout: http://www.movescount.com/da/moves/move157924847

You may also like

Skriv en kommentar